Σχεδόν όλη η Premier League θέλει τον Κλοπ

Σχεδόν όλη η Premier League θέλει τον Κλοπ

Το ότι ο Γιούργκεν Κλοπ είναι περιζήτητος, είναι κάτι που δεν προκαλεί σε κανένα έκπληξη.

Ο Γερμανός τεχνικός, μετά την ανακοίνωση του πως αποχωρεί από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι, αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ομάδων. Ειδικά στην Αγγλία, γίνεται χαμός!

Αν ρίξει μια ματιά την Αγγλία, θα αντιληφθεί πόσες ομάδες επιθυμούν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν. Γράφτηκε για Λίβερπουλ, για Άρσεναλ, ενώ νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από ΚΠΡ, Νιούκαστλ, Έβερτον, Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ.

Χαμός…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE