Έξαλλος ο Συλλούρης - 'Fake news η άφιξη των παιδιών μου στην Κύπρο'

Έξαλλος ο Συλλούρης - 'Fake news η άφιξη των παιδιών μου στην Κύπρο'

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε ο Πρόεδρος της Βούλης Δημήτρης Συλλούρης όπως ενημέρωσε και με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο κύριος Συλλούρης ενοχλήθηκε έντονα μετά από δημοσίευμα ιστοσελίδας την οποία κατηγορεί για «fake news».

Προφανώς πρόκειται για την λεγόμενη «πτήση-μυστήριο» που έγινε λόγος πως μετέφερε παιδιά κρατικών αξιωματούχων με τον Πρόεδρο της Βουλής να καταφεύγει στο ηλεκτρονικό έγκλημα και να προχωρεί σε διάψευση.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαδίδει ψευδείς ειδήσεις αναφορικά με την άφιξη των παιδιών μου.Αυτήν την απαράδεκτη και εγκληματική συμπεριφορά έχω ήδη επισήμως καταγγείλει στην Αστυνομία.Οι διαδοσίες θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE