ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωνσταντινίδης: «Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα…» – Ποιους πορτιέρο άλλων ομάδων ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ και ο… κορωνοϊός

Κωνσταντινίδης: «Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα…» – Ποιους πορτιέρο άλλων ομάδων ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ και ο… κορωνοϊός

Στον Super Sport FM μίλησε την Κυριακή (05-04-2020) ο προπονητής τερματοφυλάκων της Πάφος FC, Νίκος Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Πάφο: «Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κυρίως, για εμας στην Πάφο, όχι στις άσκοπες μετακινήσεις».

Για τις προπονήσεις στο σπίτι: «Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα οι προπονήσεις από το σπίτι. Έχουμε πλάνο εβδομαδιαίο στέλνουμε τα προγραμματα μέσω διαδιχτύου, για να δουλεύουν επαγγελματικά προσπαθούμε να καλύψουμε τα βασικά».

Ξεκαθάρισε ότι το πρόγραμμα για τον τερματοφύλακα είναι διαφορετικό σε σχέση με τους υπόλοιπους και αναφέρθηκε στους τρόπους προπόνησης τους: «Το αερόβιο είναι εξειδικευμένο για τον τερματοφύλακα, γίνεται σε κομμάτια που ουδεμία σχέση έχει με τους άλλους ποδοσφαιριστές. Πρόληψη τραυματισμών. Αν με το καλό αρχίσει το πρωτάθλημα με δύο ματς κάθε βδομάδα αυτό θα είναι επίπονο και είναι σημαντικό ο τερματοφύλακας να είναι όσο πιο ετοιμος γίνεται για την αποφυγη πιθανών τραυματισμών.
Δύναμη, αλματα και τρεξίματα. Τεχνική με μια μπαλα στο κηπο στην βεράντα με τη βοήθεια με μέλους της οικογένειας του τερματοφύλακα. Τακτική, αναλύσεις των παιχνιδιών ερωτηματολόγιο μέσω διαδιχτύου, αναλύσεις φάσεων από άλλα ματς. Διατροφή και διατήρηση στα κιλά με σωστό πρόγραμμα. Ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό να μιλούμε σε καθημερινή βάση παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν».

Πρόγραμμα στο σπίτι: Στέλνουμε εβδομαδιαίο πρόγραμμα και όσοι δεν μπορούν συγκεκριμένες ώρες λόγω δυσκολιών στο σπίτι μας το στέλνουν μαγνητοσκοπημένο, ώστε να γίνεται έλεγχος των προπονήσεων από το σπίτι.

Πόσο θα χρειαστεί να επανέλθουν σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος: «Τρεις βδομάδες θα χρειαστουμε τουλάχιστον για να μπορέσουμε να επανέλθουμε. Ουσιαστικά θα γίνει προετοιμασία για εννέα ματς για δύο φορές τη βδομάδα, θα είναι ένα πλάνο για εννέα αγώνες».

Προπόνηση τερματοφύλακα: «Πιο εξειδικευμένη η προπόνηση του τερματοφύλακα, ναι μπορεί να επανέλθει πιο νωρίς από τους υπόλοιπους».

Για το πρωτάθλημα: «Δύσκολα μπορούμε να υπολογίσουμε πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Παρακολούθουμε τις εξελίξεις δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Είναι πολλά τα προβλήματα, είναι το οικονομικό και τα συμβόλαια. Ελπίζω να πάνε καλά. Πάνω από όλα είναι υγεία. Πρέπει να επιστρέψουν όλα στην ομαλότητα, για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».

Για τον Ρούτκο: «Ήταν από τους πρώτους που ήρθε στην ομάδα, κάνει μια πολύ καλή χρονιά και βοηθάει την Πάφο. Βγήκε και η απόδοση του όταν και οι υπόλοιποι μπήκαν κι έδεσαν με την ομάδα. Έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο».

Για άλλους τερματοφύλακες που ξεχωρίζει: «Είναι οι τερματοφύλακες της Ομόνοιας αν και ατύχησαν λόγω τραυματισμών, του ΑΠΟΕΛ, είναι ο Μολ, Τόνιο, Κλέιμαν, υπάρχουν αρκετοί που είναι πολύ καλοί τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα μας».

The post Κωνσταντινίδης: «Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα…» – Ποιους πορτιέρο άλλων ομάδων ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ και ο… κορωνοϊός appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top