Ποιος κορονοϊός; O ποδοσφαιριστής που διοργάνωσε πάρτι με ιερόδουλες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ποιος κορονοϊός; O ποδοσφαιριστής που διοργάνωσε πάρτι με ιερόδουλες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κορονοϊός και (αγοραίος) έρωτας. Για τον Κάιλ Γουόκερ, αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα. Διαθέτει μπόλικα από δαύτα.

Μόνο που το θέμα είναι ηθικό. Όχι επειδή διοργάνωσε ένα όργιο με τον ίδιο, έναν φίλο του και δύο ιερόδουλες. Αλλά αφού το έκανε, έστειλε και αυτός (όπως άλλοι που έσπασαν την καραντίνα) το δικό του μήνυμα για να μείνει ο κόσμος στο σπίτι του.

Όχι πως εκείνος έκανε κάτι διαφορετικό. Έμεινε, αλλά με άλλους.

Η Sun ξεμπρόστιασε τον διεθνή Άγγλο αμυντικό, λέγοντας πως φιλοξένησε τη Λουίζ ΜακΝαμάρα (21 ετών) και μία φίλη της από τη Βραζιλία, στο σπίτι που νοικιάζει, έναντι 8.000 λιρών το μήνα, στο Τσέσαϊρ.

Το… πάρτι είχε διάρκεια τρεις ώρες και αναμένεται να του κοστίσει κάτι παραπάνω. Βλέπετε, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει θεσπίσει κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κάθε παίκτης και το… όργιο δεν έχει εγκριθεί. Κάτι που σημαίνει πως θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο.

Και αν υπάρχει η απορία πως… ξέσπασε το θέμα, η απάντηση είναι απλή: η Λουίζ είπε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες τον πελάτη της, ο οποίος της συστήθηκε ως Κάι, φορούσε μόνο το εσώρουχό του και της φάνηκε γνωστός…

Ποιος κορονοϊός; O Κάιλ Γουόκερ διοργάνωσε πάρτι με δύο ιερόδουλες! (pics)

Πηγή: www.sportime.gr

The post Ποιος κορονοϊός; O ποδοσφαιριστής που διοργάνωσε πάρτι με ιερόδουλες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE