ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκταήμερη κράτηση σε 5 πρόσωπα για κατοχή παράνομων ουσιών σε αποθήκη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκταήμερη κράτηση σε 5 πρόσωπα για κατοχή παράνομων ουσιών σε αποθήκη

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον πέντε προσώπων, που είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.

Οι πέντε, ηλικίας 33, 39, 30, 27 και 25 ετών, συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ, που στήθηκε μετά τον εντοπισμό σε αποθήκη, ποσότητας κοκαΐνης, βάρους 2 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου. Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, την νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE