Επαναστατούν οι παίκτες της Premier League: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο, όχι τους πλούσιους ιδιοκτήτες»

Επαναστατούν οι παίκτες της Premier League: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο, όχι τους πλούσιους ιδιοκτήτες»

Οι αρχηγοί των συλλόγων της Premier League λαμβάνουν οργανωμένη θέση απέναντι στις διοικήσεις, αποφασισμένοι να μην υποκύψουν στο ζήτημα της περικοπής μισθών, καθώς δεν θέλουν να θυσιάσουν τα χρήματά τους στους ισχυρούς, αλλά σε φιλανθρωπίες.

Η οργανωμένη εναντίωση των ποδοσφαιριστών της Premier League προς τις διοικήσεις καλά κρατεί, αναφορικά με το ζήτημα της περικοπής των μισθών.

Την ώρα που το πρέσινγκ των συλλόγων για «ψαλίδι» 30% στις απολαβές τους συνεχίζεται, οι αρχηγοί των 20 ομάδων μέσω ομαδικής συνομιλιάς στα social media έχουν συνεννοηθεί να λάβουν συντονισμένη δράση, αρνούμενοι να υποκύψουν στα πλάνα των διοικήσεων.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι ποδοσφαιριστές είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν μεγάλο μέρος των χρηματικών τους απολαβών για να στηρίξουν το σύστημα υγείας και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά όχι να παραχωρήσουν το μέρος του μισθού τους στους πλούσιους ιδιοκτήτες των κλαμπ.

Η μαζική αντίσταση των παικτών έρχεται να συντηρήσει το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της Λίβερπουλ και την απόφαση άλλων πέντε ομάδων να θέσουν σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους, με την θέση της Λίγκας να κρίνεται πολύ δύσκολη.

gazzetta.gr

The post Επαναστατούν οι παίκτες της Premier League: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο, όχι τους πλούσιους ιδιοκτήτες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE