Τετραπλάσιοι οι νεκροί κάτω των 60 ετών στην Τουρκία σε σχέση με την Ευρώπη

Τετραπλάσιοι οι νεκροί κάτω των 60 ετών στην Τουρκία σε σχέση με την Ευρώπη

Τέσσερις φορές περισσότεροι σε σχέση με την Ευρώπη είναι οι θάνατοι ανθρώπων κάτω των 60 από κορωνοϊό με βάση τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σε σχέση με το παγκόσμιο ποσοστό οι θάνατοι στην Τουρκία ανθρώπων κάτω των 60 είναι εννέα φορές περισσότεροι.

Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η κατάσταση στην Τουρκία είναι ανησυχητική, καθώς το ποσοστό θανάτων κάτω των 60 σε ολόκληρο τον κόσμο είναι 2,3%, ενώ στην Τουρκία είναι 1 στους εννέα.

Στην Τουρκία έχουν περάσει 26 μέρες από την μέρα που παρουσιάστηκε το πρώτο κρούσμα στις 11 Μαρτίου. Όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, ο αριθμός των νεκρών ήταν 76 και έφτασε συνολικά στους 502 ενώ τα κρούσματα έφτασαν τα 23,934. Στην εντατική βρίσκονται 1311, διασωληνωμένοι 909 ενώ 786 έχουν αποθεραπευτεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE