ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση – Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση – Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα

Υψηλο το ποσοστό αποστολής μηνυμάτων για μετακίνηση για υπεραγορά-ειδη πρώτης ανάγκης αλλά και για σωματική άσκηση.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκο Κόκκινο σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, 50% των μηνυμάτων των κατ’εξαιρεση λόγων μετακίνησης είναι για υπεραγορά-φουρνο-φαρμακείο-περίπτερο δηλαδή για είδη πρώτης ανάγκης.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 75% των μηνυμάτων είναι για υπεραγορά και άσκηση – Κάποιοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το σύστημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE