ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Έστειλε SMS για σωματική άσκηση και… διέρρηξε σπίτι!

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Έστειλε SMS για σωματική άσκηση και… διέρρηξε σπίτι!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δεν γλίτωσε ούτε το πρόστιμο ούτε τη σύλληψη ο νεαρός, ο οποίος παραβίασε το παράθυρο ενός σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης!

Διπλά την… πάτησε ένας νεαρός ο οποίος συνελήφθη μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών, όταν παραβίασε το παράθυρο ενός σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης με σκοπό να κλέψει, αλλά έγινε αντιληπτός και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

Σε μικρή απόσταση, τον εντόπισαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες, αλλά διαπίστωσαν με έκπληξη ότι είχε στείλει SMS για… σωματική άσκηση!

Φυσικά, η δικαιολογία που επικαλέστηκε δεν είχε σχέση με διαρρήξεις κι έτσι του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ!

Στη συνέχεια, προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και από εκεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πηγή: protothema.gr

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Έστειλε SMS για σωματική άσκηση και… διέρρηξε σπίτι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE