Υπεραγορές Παπαντωνίου: Προληπτικά τέστ ανίχνευσης Κορωνοιού Covid- 19 στο προσωπικό όλων των καταστημάτων

Υπεραγορές Παπαντωνίου: Προληπτικά τέστ ανίχνευσης Κορωνοιού Covid- 19 στο προσωπικό όλων των καταστημάτων

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης εφάρμοσαν από την πρώτη στιγμή τα ενδεδειγμένα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και επιπρόσθετα ξεκίνησαν την Παρασκευή 3 Απριλίου, προληπτικά σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 στο προσωπικό όλων των καταστημάτων τους, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλων.


Λαμβάνοντας υπόψη τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε και τις τρέχουσες εξελίξεις, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου προκειμένου να ενδυναμώσουν τις προσπάθειες για περιορισμό της διασποράς του ιού και για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων, αλλά και των πελατών τους, προχωρούν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους στο προσωπικό όλων των καταστημάτων. Με το επιπρόσθετο μέτρο, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου λειτουργούν προληπτικά και διασφαλίζουν την υγεία και ασφάλεια του κοινού, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες ύπαρξης και μετάδοσης του ιού εντός των καταστημάτων τους.


Παράλληλα, συνεχίζονται οι τακτικοί καθαρισμοί σε όλους τους χώρους των καταστημάτων και επιπρόσθετα, ειδικό συνεργείο πραγματοποιεί εξειδικευμένες απολυμάνσεις στις υπεραγορές. Υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά για χρήση των πελατών σε πολλά σημεία των καταστημάτων, οι εργαζόμενοι ακολουθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προσωπική τους υγιεινή (πλύσιμο χεριών, τακτική χρήση αντισηπτικού, χρήση γαντιών, κλπ.) και υπάρχει αρμόδιο άτομο το οποίο ελέγχει τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στις υπεραγορές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE