ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι στρατιωτικές επιπτώσεις της Πανδημίας σε τηλεδιάσκεψη των ΥΠΑΜ της ΕΕ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι στρατιωτικές επιπτώσεις της Πανδημίας σε τηλεδιάσκεψη των ΥΠΑΜ της ΕΕ

Τις στρατιωτικές επιπτώσεις της Πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 θα εξετάσουν την Δευτέρα (07/04), οι Υπουργοί Άμυνας των κρατών μελών της ΕΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, οι Υπουργοί Άμυνας της Ένωσης θα συμμετάσχουν σε τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα (06/04), στις 16:00μ.μ ώρα Κύπρου, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων πάνω στο πιο πάνω θέμα.
 
Συγκεκριμένα, οι Υπουργοί θα προβούν σε απολογισμό της βοήθειας που οι ένοπλες δυνάμεις των κρατών μελών παρέχουν σε εθνικό επίπεδο για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού και θα εξετάσουν τον αντίκτυπο της πανδημίας στις αποστολές και τις επιχειρήσεις της ΕΕ στο πλαίσιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας που διεξάγονται σε τρίτες χώρες.

Πέραν των ανωτέρω, θα επιδιωχθεί μία πρώτη προσέγγιση στις μακροπρόθεσμες στρατηγικές επιπτώσεις που πιθανόν να επιφέρει η πανδημία στον τομέα της Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE