Ναύπακτος: Ανήλικοι ασελγούσαν σε ανήλικο και κατέγραφαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους στα κινητά τους

Ναύπακτος: Ανήλικοι ασελγούσαν σε ανήλικο και κατέγραφαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους στα κινητά τους

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι δυο μαθητές από την Ναύπακτο ασελγούσαν σε ανήλικο!

Μάλιστα, τα δυο παιδιά βιντεοσκοπούσαν τις ανατριχιαστικές τους πράξεις με τα κινητά τους τηλέφωνα!

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση φρίκης ωστόσο, η προανάκριση έγινε αθόρυβα και με την ολοκλήρωση της εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης των ανήλικων δραστών.

Τα δυο παιδιά συνελήφθησαν την Τετάρτη και με εντολή ανακριτή μεταφέρθηκαν στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου, όπου θα παραμείνουν ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση για την οποία κατηγορούνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE