ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο σημαντικές τηλεδιασκέψεις την Τρίτη ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας – Το ποσό που θα δωθεί στις ομάδες

Δύο σημαντικές τηλεδιασκέψεις την Τρίτη ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας – Το ποσό που θα δωθεί στις ομάδες

Μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας (06-04-2020) στον ραδιοφωνικό σταθμό Πολίτης 107.6FM ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, Ανδρέας Μουζουρίδης, ανέφερε ότι αύριο (Τρίτη) έχουν προγραμματιστεί δύο τηλεδιασκέψεις, οι οποίες αφορούν την Κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Μάλιστα δε, αποκάλυψε πως η ΚΟΚ θα προσφέρει στήριξη στα σωματεία της, με το ύψος της χορηγίας να είναι στις 250 χιλιάδες ευρώ.  Το ποσό αυτό αναμένεται να επικυρωθεί στην αυριανή τηλεδιάσκεψη όπου θα συμμετέχουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΚ.

Πριν την τηλεδιάσκεψη της ΚΟΚ, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη της FIBA ;opoy αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τις Eυρωπαϊκές διοργανώσεις και ακολούθως θα παρθούν αποφάσεις για τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μιας και μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Κύπρο, έχει παρθεί η απόφαση από την ομοσπονδία για οριστική διακοπή της τρέχουσας σεζόν.

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι μετά τις τηλεδιασκέψεις θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την ομοσπονδία όπου θα ενημερώνουν για όλα όσα αποφασίστηκαν, ενώ υπογράμμισε ότι θα ανακοινωθούν και σεμινάρια για τους προπονητές της καλαθόσφαιρας.

Επίσης, αναφέέρθηκε και στη δωρεά 200 μπαλών καλαθόσφαιρας Spalding τύπου TF-150 ή Molten, σε οικογένειες σε όλη την Κύπρο πήρε η ΚΟΚ. «Θεωρούμε ότι συμβάλουμε να φεύγουν τα σωστά μηνύματα, γιατί αυτό είναι το σωστό νόημα του αθλητισμού. Έχοντας υπόψιν μας ότι μπαίνουμε στην εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρότι θα τη γιορτάσουμε επί περιορισμούς, ένα κακό έθιμο είναι με τις κροτίδες. Είναι κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε, κάποιος να ασχολείται με μία μπάλα» ολοκλήρωσε ο Ανδρέας Μουζουρίδης.

The post Δύο σημαντικές τηλεδιασκέψεις την Τρίτη ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας – Το ποσό που θα δωθεί στις ομάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top