Λόγοι από… ταλεντάκια για να μείνουμε σπίτι και μετά να επιστρέψουμε στα γήπεδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Λόγοι από… ταλεντάκια για να μείνουμε σπίτι και μετά να επιστρέψουμε στα γήπεδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, έτσι και οι παίκτες των ιδιωτικών ακαδημιών, ακολουθούν το πρόγραμμα που τους δίνεται από τους προπονητές τους στο σπίτι, μιας και δεν μπορούν, ελέω της πανδημίας με τον κορωνοϊό, να πάνε γήπεδο για προπονήσεις.

Έτσι και τα παιδιά του έτους γεννήσεως 2009 της ιδιωτικής ακαδημίας Barcelona στη Λεμεσό, όπου έχουν ως προπονήτρια την παίκτρια του Pyrgos Limassol FC Women, Βικτώρια Ζαμπά.

Το βράδυ της Δευτέρας (06-04-2020) αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πιο κάτω βίντεο:

«Ο Σωτήρης, ο Maximus, o Γιάννης, ο Σοφοκλής, ο Μαρτίνος, ο Γιώργος, ο Ειρηναίος , o Γιάννης και ο Γρηγόρης!
9 παιδία της ακαδημίας μας από την ομάδα του 2009 μας λένε 9 λόγους για να μείνουμε σπίτι μας και να επιστρέψουμε σύντομα πίσω στα γήπεδα!».

The post Λόγοι από… ταλεντάκια για να μείνουμε σπίτι και μετά να επιστρέψουμε στα γήπεδα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Το πρόγραμμα εργασίας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE