ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενδιαφέρον από πρώην κόουτς ΑΠΟΕΛ και Πετρίδη, η κίνηση Μιλτιάδη Νεοφύτου, οι επαφές… Κίρζη και ο άλλος «μνηστήρας»

Ενδιαφέρον από πρώην κόουτς ΑΠΟΕΛ και Πετρίδη, η κίνηση Μιλτιάδη Νεοφύτου, οι επαφές… Κίρζη και ο άλλος «μνηστήρας»

Κατά τη διάρκεια της μέχρι στιγμής ποδοσφαιρικής του καριέρας υπήρχαν οι μεταγραφικοί περιόδοι, όπου ο Κύπριος επιθετικός, Δημήτρης Χριστοφή, ήταν στο επίκεντρο των ρεπορτάζ πως ήταν στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της χώρας μας, αλλά και από εξωτερικό, όπου, μάλιστα, είχε και τη μεταγραφή στη Σιόν στην Ελβετία.

Τόσο πριν ενταχθεί για πρώτη φορά στην Ομόνοια, μετά την ΕΝΠαραλιμνίου, όσο και όταν επέστρεψε για δεύτερη φορά στους «τριφυλλοφόρους», μετά τη Σιόν, το όνομα του είχε… παίξει για ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, καθώς και Απόλλωνα.

Μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας (06-04-2020) στον «Active» ο Δημήτρης Χριστοφή για το ενδιαφέρον που υπήρχε ως προς το πρόσωπο του από μεγάλες Κυπριακές ομάδες στο παρελθόν παρατήρησε «Κυπριακές ενδιαφέρθηκαν πολλές. Επίσημες προτάσεις όμως ήταν λίγες και μιλούσαν οι δικηγόροι μου με τους συλλόγους. Ωστόσο πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Ομόνοια. Δεν είναι μια ομάδα που ενδιαφέρθηκε για να ονομάσω. Ναι, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση με ήθελαν. Τότε στον ΑΠΟΕΛ ήταν πρόεδρος ο Πρόδρομος Πετρίδης και στην Ανόρθωση ο Χρίστος Πουλλαΐδης».

Δίδοντας συνέχεια περί αυτού, ανέφερε πως όταν ήταν στον Ονήσιλο Σωτήρας, επέδειξαν ενδιαφέρον για αυτόν αρκετές ομάδες, ενώ αποκάλυψε πως ενδιαφέρον υπήρξε από ΑΠΟΕΛ το 2008 όταν προπονητής ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιας και τον ήθελε πάρα πολύ.

«Ακόμη και ο Εθνικός Άχνας. Έρχονταν στη Σωτήρα να με δουν. Είχε έλθει και ο Τιμούρ Κετσπάγια στην πρώτη του θητεία ως προπονητής στην Ανόρθωση. Ήμουν κοντά να πάω και στον Εθνικό. Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου ήρθε όταν ήμουνα φαντάρος και έπαιζα στο ΕΝΠαραλιμνίου, ομάδα που με βοήθησε επίσης πάρα πολύ και περισσότερο όσον αφορά στο γεγονός πως έφτασα στο σημείο να πάω στην Ομόνοια. Είχα προπονητή τον Νιρ Κλίγκερ, έκανα φοβερή σεζόν, έβαλα 10-12 γκολ, αλλά είχε πολύ καλή ομάδα η ΕΝΠ. Μπαίναμε στο γήπεδο εννέα Κύπριοι, είχε αρκετούς. Κερδίσαμε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ κι άλλες μεγάλες ομάδες».

Σε ερώτηση αν ενδιαφέρθηκε και ο Νίκος Κίρζης για να τον πάρει στον Απόλλωνα, ο Δημήτρης Χριστοφή απάντησε «Με τον Νίκο Κίρζη πάντοτε υπήρχε και υπάρχει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Πάντα μιλάμε, τον ξέρω από τον καιρό που έπαιζε ο αδερφός μου στον Απόλλωνα, ο Χριστόφορος. Πάντα με ήθελε ο κύριος Νίκος Κίρζης κι εγώ τον ήθελα, αλλά όπως τα έφερε η μοίρα δεν συνεργαστήκαμε. Έχουμε κι έξω από το γήπεδο καλές σχέσεις και οικογενειακές».

Διαβάστε: 

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Χριστοφή – Τι είπε για τους τραυματισμούς του και ως ο παίκτης με την πιο ακριβή μεταγραφή

The post Ενδιαφέρον από πρώην κόουτς ΑΠΟΕΛ και Πετρίδη, η κίνηση Μιλτιάδη Νεοφύτου, οι επαφές… Κίρζη και ο άλλος «μνηστήρας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top