ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκε σε μπυραρία και τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκε σε μπυραρία και τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω

Στη σύλληψη ενός 31χρονου προχώρησε σήμερα Τρίτη (07/04) λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Αστυνομία μετά από πληροφορία για διάρρηξη μπυραρίας στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος φέρεται να πέτυχε είσοδο στην μπυραρία σπάζοντας το γυαλί πλαϊνής πόρτας και εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στο πάνω διάζωμα του υποστατικού. Συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για συνέχιση των εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE