ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ανατίναξη ATM από κρανοφόρους - ‘Ο τρόπος δράσης είναι σχεδόν ίδιος’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ανατίναξη ATM από κρανοφόρους - ‘Ο τρόπος δράσης είναι σχεδόν ίδιος’

Νέα ανατίναξη ATM σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα (03:20 το πρωί) της Τρίτης (07/04) στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μηχάνημα ATM βρισκόταν επί της Αγίας Φυλάξεως (περιοχή Αγίας Φύλας). Κατόπιν ερευνών και με βάση το βιντεοσκοπημένο υλικό που βρίσκεται στην διάθεση των αρχών, τα άτομα ήταν 2, φορούσαν κράνη full-face και διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Μάλιστα, κατάφεραν και απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στην σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούν περαιτέρω εξετάσεις για τον εντοπισμό των υπόπτων.

Υπενθυμίζεται ότι σημειώθηκαν ακόμη 2 εκρήξεις σε ΑΤΜ, στις 20 και 21 Μαρτίου σε Γερμασόγεια και Αγία Φύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ‘φαίνεται να μοιάζει ο τρόπος δράσης, είναι σχεδόν ίδιος’, εξού και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνδέονται οι υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE