ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ανατίναξη ATM από κρανοφόρους - ‘Ο τρόπος δράσης είναι σχεδόν ίδιος’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ανατίναξη ATM από κρανοφόρους - ‘Ο τρόπος δράσης είναι σχεδόν ίδιος’

Νέα ανατίναξη ATM σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα (03:20 το πρωί) της Τρίτης (07/04) στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μηχάνημα ATM βρισκόταν επί της Αγίας Φυλάξεως (περιοχή Αγίας Φύλας). Κατόπιν ερευνών και με βάση το βιντεοσκοπημένο υλικό που βρίσκεται στην διάθεση των αρχών, τα άτομα ήταν 2, φορούσαν κράνη full-face και διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Μάλιστα, κατάφεραν και απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στην σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούν περαιτέρω εξετάσεις για τον εντοπισμό των υπόπτων.

Υπενθυμίζεται ότι σημειώθηκαν ακόμη 2 εκρήξεις σε ΑΤΜ, στις 20 και 21 Μαρτίου σε Γερμασόγεια και Αγία Φύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ‘φαίνεται να μοιάζει ο τρόπος δράσης, είναι σχεδόν ίδιος’, εξού και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνδέονται οι υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE