Σε υποχρεωτική άδεια στέλνει τους υπαλλήλους της η Μπαρτσελόνα!

Σε υποχρεωτική άδεια στέλνει τους υπαλλήλους της η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα βγάζει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της για να γλιτώσει τις πληρωμές τους.

 

Αφού η διοίκηση των Καταλανών συμφώνησε με τους αθλητές της όλων των τμημάτων την περικοπή του 70% των απολαβών τους για το διάστημα που διαρκεί η αγωνιστική απραξία λόγω του κορωνοϊού, τώρα ήρθε η σειρά και των υπαλλήλων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, η Μπαρτσελόνα θα εκμεταλλευτεί τις νέες ευεργετικές διατάξεις της ισπανικής κυβέρνησης λόγω του κορωνοϊού, καθώς έβγαλε σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της.

Αυτό σημαίνει ότι το ισπανικό κράτος θα πληρώνει πλέον το 70% των μισθών των υπαλλήλων, ενώ το υπόλοιπο 30% θα πρέπει, σύμφωνα με την δημόσια τοποθέτηση του Λιονέλ Μέσι προ ημερών, να καταβληθεί από τους ποδοσφαιριστές.

Άρα, ο σύλλογος δεν θα πληρώσει τους υπαλλήλους της.

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για ανάλογα αιτήματα των Εσπανιόλ και Αλαβές, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: Sdna.gr

The post Σε υποχρεωτική άδεια στέλνει τους υπαλλήλους της η Μπαρτσελόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE