Καλή επιτυχία Καρολίνα! Στο Βερολίνο για νέα ρεκόρ

Καλή επιτυχία Καρολίνα! Στο Βερολίνο για νέα ρεκόρ

Η Κύπρια Παραολυμπιονίκης, Καρολίνα Πελενδρίτου, βρίσκεται στο Βερολίνο για να συμμετάσχει στο διεθνές μίντινγκ IDM Berlin, που πέρσι κατάφερε να καταρρίψει τρία παγκόσμια ρεκόρ.

Το περίφημο διεθνές μίντινγκ θα αποτελέσει τον πρώτο αγωνιστικό σταθμό για την Καρολίνα την φετινή χρονιά. Θα αγωνιστεί στα 200 μέτρα πρόσθιο (Παρασκευή), στα 50 πρόσθιο (Σάββατο) και στα 100 πρόσθιο (Κυριακή).

Η Καρολίνα είχε εντυπωσιάσει στο συγκεκριμένο μίντινγκ πριν από ένα χρόνο. Κατέρριψε τρία παγκόσμια ρεκόρ και κέρδισε την αναγνώριση.

Οι αγώνες θα γίνουν στο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο Berlin Europa Sportpark. Θα συμμετάσχουν 568 αθλητές από 42 χώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE