Αυξήθηκαν οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος τον Φεβρουάριο

Αυξήθηκαν οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος τον Φεβρουάριο

Αύξηση 11,7%, σε ετήσια βάση, σημείωσαν τον Φεβρουάριο του 2020 οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η Στατιστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος ανήλθε τον Φεβρουάριο του 2020 στους 20.810 τόνους, σε σύγκριση με 18.630 τόνους τον περσινό Φεβρουάριο, σημειώνοντας αύξηση 11,7%.
 
Εξάλλου, η παραγωγή γάλακτος κατανάλωσης από αγελαδινό γάλα ανήλθε τον Φεβρουάριο στους 4.210 τόνους σε σχέση με 4.450 τόνους τον Φεβρουάριο του 2019, σημειώνοντας μείωση κατά 0,54%.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.