Μεγάλος αριθμός ασθενών με συμπτώματα κορωνοΊού στη Λάρνακα

Μεγάλος αριθμός ασθενών με συμπτώματα κορωνοΊού στη Λάρνακα

Για μεγάλο αριθμό ασθενών με συμπτώματα του κορωνοϊού που παρευρέθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας κάνουν λόγο ασφαλείς πληροφορίες μας.

Σύμφωνα μ’ αυτές, παρατηρήθηκε μεγάλος αριθμός πολιτών που μετέβηκαν την Τρίτη (07/04) το βράδυ στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών παρουσιάζοντας συμπτώματα που προσομοίαζαν με αυτά του ιού.

Ασφαλώς, δεν υπήρχε η δυνατότητα λήψης δείγματος απ΄ αυτούς, καθώς αν και έχει επαναληφθεί πολλές φορές η θέση περί μεγάλης ανάγκης διενέργειας όσων πιο πολλών εξετάσεων γίνεται για ανίχνευση του κορωνοϊού, εντούτοις οι αρμόδιες υπηρεσίες μας δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Το πακέτο νομοσχεδίων της κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις έφερε στην επιφάνεια την υποβόσκουσα σύγκρουση σε πολλά ζητήματα κυρίως κοινωνικού περιεχομένου, μεταξύ της κυβέρνησης και συγκυβερνώντων κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE