Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Στις 19:00 το διάγγελμα του Πρόεδρου

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Στις 19:00 το διάγγελμα του Πρόεδρου

Γύρω στις 15:00 (08/04) ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο, οι αποφάσεις του οποίου θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στις 19:00.

Ο πρώτος πολίτης αναμένεται να ανακοινώσει την επέκταση των περιοριστικών μέτρων αλλά και τις αποφάσεις του Υπουργικού για τον κορωνοϊό.

Το διάγγελμα αναμένετο να πραγματοποιηθει στις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (06/04) η διυπουργική επιτροπή που συνεδρίασε στο Προεδρικό, αποφάσισε την επέκταση των μέτρων που αφορούν περιορισμούς στις διακινήσεις και την είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, θα παραταθούν μέχρι το τέλος Απριλίου.

Η εν λόγω απόφαση αναμενόταν να εγκριθεί και τυπικά την Τετάρτη (08/04) από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Αντικείμενο της συνεδρίας της διυπουργικής επιτροπής τη Δευτέρα (06/04 )ήταν μεταξύ άλλων το θέμα συμμόρφωσης πολιτών στα διατάγματα και όπως διαφάνηκε υπάρχει θετική εικόνα από τα κυβερνητικά στελέχη.

Συζητήθηκε και το θέμα των θετικών κρουσμάτων του κορωνοϊού και αναφέρθηκε ότι είναι νωρίς για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE