ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο- Νεκρός σε θανατηφόρο ο Ιεζεκιήλ Χαραλάμπους

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο- Νεκρός σε θανατηφόρο ο  Ιεζεκιήλ Χαραλάμπους

Έχασε τη ζωή του ο 78χρονος Ιεζεκιήλ Χαραλάμπους Στυλιανού

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 1 μετά το μεσημέρι σήμερα σε αγροτικό δρόμο στην Παναγιά της Πάφου, έχασε τη ζωή του ο Ιεζεκιήλ Χαραλάμπους Στυλιανού, 78 ετών από την Παναγιά. 

Συγκεκριμένα, ενώ ο 78χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον πιο πάνω αγροτικό δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα τη πτώση σε αμπελώνα, ο οποίος είχε υψομετρική διαφορά από το δρόμο, πέντε μέτρων. 

Ο άτυχος Στυλιανού, ο οποίος δεν έφερε προστατευτική ζώνη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του. 

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Παναγιάς συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE