ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα – Οι πρώτες πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα – Οι πρώτες πληροφορίες

Νέα άνοδος των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Κύπρο, μετά από θετικά τεστ που έχουν διενεργηθεί το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με τον δρ. Λεόντιο Κωστρίκκη, που έδωσε τα στοιχεία στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στις 18:00 της Τετάρτης 8/4 επιβεβαιώθηκαν 32 κρούσματα ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών κρουσμάτων στα 526.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline…

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα – Οι πρώτες πληροφορίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE