ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τη φυλακή στην… προεδρική σουίτα ο Ροναλντίνιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Από τη φυλακή στην… προεδρική σουίτα ο Ροναλντίνιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ροναλντίνιο μετά από από 32 ημέρες βγήκε από την φυλακή και πλέον βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν. Όπου απολαμβάνει την χλιδή, μένοντας στην προεδρική σουίτα.

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε συλληφθεί με την κατηγορία πως προσπάθησε να εισέλθει στην Παραγουάη με πλαστά έγγραφα, το διαβατήριο του στην προκειμένη περίπτωση και αρχικά του επιβλήθηκε ποινή έξι μηνών.

Όμως πλήρωσε την εγγύηση ύψους περίπου 1.5 εκ. δολαρίων και αποφυλακίστηκε για να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό στο ξενοδοχείο Παλμαρόγκα στην Ασουνσιόν.

Εκεί που δόθηκε η προεδρική σουίτα, όπου έχει 24ώρο «room service» ενώ ακόμα έχει ένα τεράστιο μπαλκόνι στο οποίο υπάρχει και μία πισίνα.

Φαίνεται λοιπόν ότι μετά τις δύσκολες στιγμές στην φυλακή, όπου αναγκάστηκε να πάρει μέρος και σε τουρνουά ποδοσφαίρου, ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην όμορφη καθημερινότητα του.

Πηγή: sdna.gr

The post Από τη φυλακή στην… προεδρική σουίτα ο Ροναλντίνιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top