ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 3,506 έλεγχους έκανε η Αστυνομία σε μετακινήσεις και υποστατικά - Χαμηλό ποσοστό μη συμμόρφωσης

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 3,506 έλεγχους έκανε η Αστυνομία σε μετακινήσεις και υποστατικά - Χαμηλό ποσοστό μη συμμόρφωσης

Η Αστυνομία διενήργησε 3.506 ελέγχους πολιτών και υποστατικών παγκύπρια και προέβη σε 125 καταγγελίες, από τις από τις 6:00 το απόγευμα χθες Τετάρτη (08/04) μέχρι τις 6:00 σήμερα το πρωί της Πέμπτης (09/04), στο πλαίσιο της εκστρατείας για εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, κατά επαρχία, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, έγιναν στην Λευκωσία 1.255 έλεγχοι πολιτών και υποστατικών και 38 καταγγελίες, στη Λεμεσό 563 έλεγχοι και 32 καταγγελίες, στη Λάρνακα 549 έλεγχοι και 10 καταγγελίες, στην Πάφο 224 και 24 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 468 έλεγχοι και 10 καταγγελίες και στην Μόρφου 249 έλεγχοι και 2 καταγγελίες.

Όσον αφορά στις μετακινήσεις πολιτών (οχημάτων και πεζών) έγιναν παγκύπρια 2.920 έλεγχοι και 121 καταγγελίες, ενώ σε σχέση με τα υποστατικά έγιναν 586 έλεγχοι και 4 καταγγελίες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE