ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ-Κορωνοϊός: Υπάρχουν ομάδες που προπονούνται; – Τι μάθαμε από έγκυρες πηγές

ΚΥΠΡΟΣ-Κορωνοϊός: Υπάρχουν ομάδες που προπονούνται; – Τι μάθαμε από έγκυρες πηγές

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι μεγάλη κυπριακή ομάδα φέρνει τους παίκτες της στο προπονητικό της κέντρο για προπονήσεις κάτι που επιβεβαιώνεται κατά το… ήμισυ.

Όπως γράψαμε και το πρωί της Πέμπτης (9/4) κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες παικτών σε προπονητικό κέντρο όπου φαίνεται να κάνουν ασκήσεις προπόνησης. Ψάξαμε λίγο περισσότερο το θέμα και όπως μας ειπώθηκε από επίσημα χείλη έχουν παρθεί οι απαραίτητες άδειες από τις κυβερνητικές αρχές όπως και το Υπουργείο υγείας καθώς τηρούνται όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και των παικτών.

Μάλιστα όπως μας διεμήνυσαν έγκυρες πηγές, η εν λόγω ομάδα αποτάθηκε στις αρχές για να ενταχθεί στο σχέδιο μερικής απασχόλησης όμως δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα τους. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαν με τις αρμόδιες αρχές εξασφάλισαν ειδική άδεια για να φέρουν τους παίκτες τους στο προπονητικό για ατομικό πρόγραμμα προπόνησης (ξεχωριστά και όχι όλους μαζί).

Βέβαια θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής όπως και όλες οι οδηγίες του διατάγματος της κυβέρνησης, κάτι που όπως μας έχουν διαβεβαιώσει γίνεται. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια παραβίαση των οδηγιών, ενώ και οι διοικούντες της ομάδας δεν έχουν πρόβλημα να υποβληθούν σε οποιοδήποτε έλεγχο από τις αρχές.

Δείτε επίσης: Ας ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ (τουλάχιστον) από τους περαστικούς…

Στα διάφορα στέκια κυκλοφορούν και φήμες για άλλες ομάδες που προσπαθούν να βρουν τρόπους για να κρατήσουν σε εγρήγορση τους παίκτες τους. Σίγουρα αυτή είναι μια εξέλιξη που ενδιαφέρει όλες τις ομάδες, και πολύ πιθανόν είναι να υπάρξουν αντιδράσεις και από ομάδες αλλά και από πολίτες.

The post ΚΥΠΡΟΣ-Κορωνοϊός: Υπάρχουν ομάδες που προπονούνται; – Τι μάθαμε από έγκυρες πηγές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top