LIKE ONLINE

ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα για άδικο πρόστιμο 300 ευρώ στον άντρα της- «Έχω 3 παιδιά νοσηλευτές στην πρώτη γραμμή- Τρέμω…» VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα για άδικο πρόστιμο 300 ευρώ στον άντρα της- «Έχω 3 παιδιά νοσηλευτές στην πρώτη γραμμή- Τρέμω…» VIDEO

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ξέσπασε σε κλάματα τηλεθεάτρια απευθυνόμενη στο Αρχηγό Αστυνομίας, Κύπρο Μιχαηλίδη.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για την κυρία Αντρούλλα, η οποία βγήκε στον τηλεοπτικό «αέρα» της εκπομπής «Αιχμές» στο Omega με καλεσμένο τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την τηλεθεάτρια που διαμένει σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, ξέμειναν από πετρέλαιο και ζωοτροφές με αποτέλεσμα ο σύζυγός της (συνταξιούχος) σε ιδιόχειρο σημείωμα να γράψει για την κατ’ εξαίρεση μετακίνησή (με όλα τα στοιχεία του) του ώστε να ανεφοδιαστεί με τα πιο πάνω.

Λίγο έξω από τη Λεμεσό, αστυνομικός τον σταμάτησε για έλεγχο και διαπίστωσε ότι το χαρτί του πολίτη ήταν «ελλιπές» καθώς είχε ξεχάσει να γράψει την ημερομηνία. Αποτέλεσμα αυτόυ να του εκδώσει εξώδικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, ανέφερε η κ. Αντρούλλα που λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα.

«Του ζήτησε 1000 φορές συγνώμη, του είπε ότι ‘δεν το πρόσεξα καν’ και η απάντηση που πήρε είναι ότι ‘εμένα δεν με ενδιαφέρει, εγώ θα σε γράψω’»

«Συγνώμη κύριε Αρχηγέ της Αστυνομίας, έχω τρία παιδιά νοσηλευτές-ήρωες όπως τους αποκαλούν τώρα, στην πρώτη γραμμή του Νοσοκομείου Λεμεσού, στον 5ο όροφο και αλλού. Τρέμω κάθε μέρα στην ιδέα, μήπως και οι επόμενοι νοσηλευτές που νοσήσουν θα είναι τα παιδιά μου. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ανεύθυνος να πάει να γυρίζει χωρίς ημερομηνία πάνω σ’ ένα χαρτί να του κόψουμε την κεφαλή του καλέ;»

Ο κύριος Μιχαηλίδης ακούγοντας με προσοχή της τηλεθεάτρια που πραγματικά συγκίνησε, δεσμεύτηκε να διερευνήσει το παράπονο και αν και εφόσον του έδωσαν εξώδικο μόνο επειδή έλειπε η ημερομηνία θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top