Συνεχίζεται η βελτίωση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον στην εντατική

Συνεχίζεται η βελτίωση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον στην εντατική

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον πέρασε μία «καλή νύχτα» στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St Thomas’ του Λονδίνου όπου νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα και η κατάσταση της υγείας του «συνεχίζει να βελτιώνεται», δήλωσε το μεσημέρι εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.


Παραμένει «ευδιάθετος» και εξακολουθεί να λαμβάνει την πάγια αγωγή οξυγόνου, χωρίς να έχει καταστεί αναγκαία η μηχανική αναπνευστική υποστήριξη, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Είπε επίσης ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να έρθει σε επαφή με την Ντάουνινγκ Στριτ αν χρειαστεί, αλλά σημείωσε ότι επί του παρόντος δεν εργάζεται.

Ο βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος και πρώην Υφυπουργός Άμυνας Τομπάιας Έλγουντ είχε δηλώσει νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο πρωθυπουργός «είναι νοητικά ικανός να λαμβάνει αποφάσεις» και ότι είναι «προσβάσιμος» για τους υπουργούς και τους συμβούλους του.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE