Γεμίζουν το πέταλο οι Απολλωνίστες

Γεμίζουν το πέταλο οι Απολλωνίστες

Έτοιμοι να στηρίξουν όσο μπορούν τις προσπάθειες των παικτών του Κάανεν είναι οι φίλαθλοι του Απόλλωνα στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Μαζικό παρών αναμένεται να δώσουν στο ΓΣΠ οι φίλοι του Απόλλωνα αύριο Σάββατο 18/4 στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Στους φιλοξενούμενους δόθηκαν 2200 εισιτήρια στο Νότιο πέταλο εκ των οποίων τα μισά έχουν ήδη πουληθεί. Σήμερα και αύριο θα πουληθούν και τα υπόλοιπα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE