Γεμίζουν το πέταλο οι Απολλωνίστες

Γεμίζουν το πέταλο οι Απολλωνίστες

Έτοιμοι να στηρίξουν όσο μπορούν τις προσπάθειες των παικτών του Κάανεν είναι οι φίλαθλοι του Απόλλωνα στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Μαζικό παρών αναμένεται να δώσουν στο ΓΣΠ οι φίλοι του Απόλλωνα αύριο Σάββατο 18/4 στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Στους φιλοξενούμενους δόθηκαν 2200 εισιτήρια στο Νότιο πέταλο εκ των οποίων τα μισά έχουν ήδη πουληθεί. Σήμερα και αύριο θα πουληθούν και τα υπόλοιπα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE