ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Η Τουρκία ετοιμάζει πακέτο στήριξης για τους Τ/κ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Η Τουρκία ετοιμάζει πακέτο στήριξης για τους Τ/κ

Η Τουρκία ετοιμάζει αυτή την περίοδο πακέτο στήριξης για το ψευδοκράτος, το οποίος έχει ετοιμάσει κι αυτό ένα λεπτομερές σχέδιο, δήλωσε ο «υπουργός δημοσιονομικών» Ολγκούν Αμτζιάογλου, προσθέτοντας ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του πακέτου και θα ξεκαθαρίσουν οι πόροι και οι τομείς ου θα χρηματοδοτηθούν από την Τουρκία.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Αμτζιάογλου που μιλούσε σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι οι επιπτώσεις που επέφερε ο κορωνοϊός σε οικονομικό επίπεδο είναι η μείωση μισθών της τάξης του 25-60%, το κλείσιμο του 80% των επιχειρήσεων κ.λπ.
 
Όσον αφορά τις επικρίσεις για τη μείωση μισθών στο «δημόσιο», είπε ότι τώρα είναι η ώρα της ενότητας και όχι των επικρίσεων. «Δεν είναι ώρα για λαϊκισμό και άσκηση πολιτικής. Μπορούμε να περάσουμε μέχρι το τέλος Μαρτίου. Απ’ εκεί και πέρα, θα πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε για τον Απρίλιο και Μάιο. Ας βάλουν όλοι το χέρι τους κάτω από την πέτρα, για να μην φθάσουμε στην προ του 1974 κατάσταση».
 
Για τα αποθέματα τροφίμων, ο Αμτζιάογλου είπε ότι υπάρχουν για τρεις μήνες. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στις «εισαγωγές» τους από την Τουρκία, κατέληξε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE