ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… ΑΠΟΨΗ του Μπεργκ για τους Κύπριους ρεφ – Τι είπε για το αν η Ομόνοια έχασε βαθμούς από διαιτητικά λάθη

Η… ΑΠΟΨΗ του Μπεργκ για τους Κύπριους ρεφ – Τι είπε για το αν η Ομόνοια έχασε βαθμούς από διαιτητικά λάθη

Ο Χένινγκ Μπερκγκ, κατά τη διάρκεια των απαντήσεων του, μίλησε και για την κυπριακή διαιτησία, έπειτα από σχετική ερώτηση.

Ο Νορβηγός τεχνικός της Ομόνοιας, τόνισε πως, η δουλειά τους είναι δύσκολη, ενώ σχολίασε αν η ομάδα έχασε βαθμούς από τις αποφάσεις τους.

Αναλυτικά: 

Για τα κεκλεισμένων των θυρών και τους Κύπριους διαιτητές: «Το έζησα και με την Λέγκια αυτό, χωρίς θεατές, είναι μια διαφορετική κατάσταση, να αγωνίζεσαι χωρίς κόσμο, θα χάσουμε το κάτι παραπάνω, όμως μια λύση είναι ότι θα μας βλέπουν χιλιάδες από την τηλεόραση, να βάλουμε… μεγάφωνα στο γήπεδο. Όσον αφορά τους διαιτητές είναι για όλους εκεί, είναι δύσκολη η δουλειά τους, δεν το σκεφτόμαστε αυτό, αλλά πως θα αγωνιζόμαστε και πως θα φροντίζουμε σε κάθε ματς να είμαστε καλύτεροι».

Η ομάδα έχασε βαθμούς από διαιτητικά λάθη; «Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρξουν κάποιες αποφάσεις που είναι υπέρ σου και κάποιες εναντίον σου. Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτό το ζήτημα. Μετά τα παιχνίδια κάποιες φορές έχεις έντονα συναισθήματα και εκφράζεσαι έτσι. Το να είσαι διαιτητής, όπως είπε είναι η πιο δύσκολη δουλειά στο γήπεδο. Δεχόμαστε και σεβόμαστε τις αποφάσεις του και κοιτάμε τη δική μας απόδοση».

The post Η… ΑΠΟΨΗ του Μπεργκ για τους Κύπριους ρεφ – Τι είπε για το αν η Ομόνοια έχασε βαθμούς από διαιτητικά λάθη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top