Μειώσεις στα συμβόλαια και στην Κίνα!

Μειώσεις στα συμβόλαια και στην Κίνα!

Σε ευρωπαϊκό μοντέλο και η Λίγκα στην Κίνα.

Και η Λίγκα στην Κίνα κινείται σε ρυθμούς μειώσεων.

Οι κινέζοι ενημέρωσαν τις ομάδες πως τα έσοδα έχουν μειωθεί σημαντικά και τις καλούν να προβούν σε «λογικές περικοπές» στους μισθούς. Οι περικοπές θα εφαρμοστούν αναδρομικά από την 1η Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την σέντρα στο πρωτάθλημα, η οποία δεν αναμένεται νωρίτερα από τα τέλη Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρωτάθλημα της Κίνας αγωνίζονται παίκτες με τεράστια συμβόλαια, όπως για παράδειγμα ο Όσκαρ (Σανγκάη SIPG), που εισπράττει κάτι λιγότερο από 30 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Μειώσεις στα συμβόλαια και στην Κίνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Κλείνει τον εναέριο χώρο του το Κατάρ μετά από προειδοποιήσεις των ΗΠΑ - «Φύγετε μακριά από στρατιωτικές εγκαταστάσεις»

LIVE: Κλείνει τον εναέριο χώρο του το Κατάρ μετά από προειδοποιήσεις των ΗΠΑ - «Φύγετε μακριά από στρατιωτικές εγκαταστάσεις»

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE