ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ: Κερδίσαμε τη μάχη του Ανωτάτου για τις αποκοπές μισθών στο Δημόσιο

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ: Κερδίσαμε τη μάχη του Ανωτάτου για τις αποκοπές μισθών στο Δημόσιο

Όπως αναφέρουν Κυβερνητικές Πηγές το σίριαλ των ημερών με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηριου για τις αποκοπές στο Δημόσιο τομέα έλαβε τέλος. Η πλευρά της Κυβέρνησης κέρδισε τη δικαστική μάχη με πλειοψηφίσ (9-4 λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν αργότερα).

Την μάχη στο Ανώτατο Δικαστήριο, αναφορικά με τις αποκοπές μισθών και συντάξεων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, κέρδισε η κυβέρνηση όπως αναφέρουν πηγές.

Η είδηση μεταφέρθηκε μέσα από την εκπομπή «Alpha Eνημέρωση» και τον συνάδελφο Νικόλα Ζαννέτο επικαλούμενος κυβερνητική πηγή. Όπως προκύπτει, το Ανώτατο, ως εφετείο (με πλειοψηφία και όχι ομόφωνα) έκρινε ως αντισυνταγματικές τις αποφάσεις του Διοικητικού Δικαστηρίου σε σχέση με τις αποκοπές μισθών και συντάξεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.