Πάει με Μουρίγιο στο Παπαδόπουλος!

Πάει με Μουρίγιο στο Παπαδόπουλος!

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την Ανόρθωση ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση. Ο Μουρίγιο ακολούθησε μεγάλο μέρος του σημερινού προγράμματος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας για τα όσα έγιναν σήμερα στο ΓΣΖ: 

Με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος στην έδρα της Ανόρθωσης (Σάββατο 18/04, 16:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα φάσεων, τακτική και δίτερμα σε μικρούς χώρους. Μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Murillo. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζ. Μυτίδης, Atheba και οι τιμωρημένοι Vander και Ortiz.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα (15:00-18:00) από τα γραφεία του Σωματείου και αύριο (18/04) από την μπουτίκ (09:00-13:00).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE