Περπατά στην κλινική ο Μπόρις Τζόνσον

Περπατά στην κλινική ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έχει αρχίσει να βαδίζει στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάρρωσης μετά από την τριήμερη νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ είπε: «Ο πρωθυπουργός έχει μπορέσει να κάνει σύντομους περιπάτους, μεταξύ περιόδων ξεκούρασης, ως μέρος της περίθαλψης που λαμβάνει για να βοηθήσει την ανάρρωσή του».

Πρόσθεσε ότι ο κ. Τζόνσον έχει μιλήσει με τους γιατρούς του και ευχαριστεί όλη την κλινική ομάδα για την «απίστευτη» φροντίδα που έχει λάβει.

«Οι σκέψεις του είναι με όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή την τρομερή ασθένεια», κατέληξε ο εκπρόσωπος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.