ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 1006 οι νεκροί και στα 47,029 τα κρούσματα

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 1006 οι νεκροί και στα 47,029 τα κρούσματα

Στους 1006 έφτασε ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Τουρκία και στα 47,029 τα κρούσματα σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους άλλοι 98 άνθρωποι και διαγνώστηκαν με κορωνοϊό άλλοι 4,747 άνθρωποι.

Ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ότι σήμερα έγιναν 30,864 τεστ ενώ ο συνολικός αριθμός των τεστ που έγιναν μέχρι σήμερα έφτασε τα 307,210. Στην εντατική βρίσκονται 1667 άτομα εκ των οποίων οι 1062 είναι διασωληνωμένοι. Συνολικά αποθεραπεύτηκαν 2,423 άνθρωποι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE