ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων 11 στελεχών του ΤΑΕ – Παραμένουν σε αυτοπεριορισμό

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων 11 στελεχών του ΤΑΕ – Παραμένουν σε αυτοπεριορισμό

Θετικά ήταν τα νεότερα σε σχέση με το θέμα των στελεχών του ΤΑΕ Λευκωσίας και συγκεκριμένα τα στελέχη του τμήματος διαρρήξεων.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που έχουμε λάβει, 11 στελέχη του εν λόγω τμήματος της Αστυνομίας έχουν υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό, με τα δείγματά τους να εξετάζονται και να βγαίνουν αρνητικά στον ιό.

Θυμίζουμε ότι τα μέτρα στο ΤΑΕ Λευκωσίας λήφθηκαν όταν γνωστοποιήθηκε πως Γεωργιανός κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα κορωνοϊού.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/4) για υπόθεση διάρρηξης, ενώ την επομένη (7/4) οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, που αποφάσισε την κράτησή του στις Κεντρικές Φυλακές.

Όπως μας αναφέρθηκε από επίσημη πηγή ενημέρωσης, τα στελέχη του ΤΑΕ θα παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 ημέρες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.