«Η γυναίκα μου δεν με άφησε να πάω στην Μπόκα Τζούνιορς!»

«Η γυναίκα μου δεν με άφησε να πάω στην Μπόκα Τζούνιορς!»

Ο Τζενάρο Γκατούζο αποκάλυψε πως το 2012 είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την γυναίκα του Ιταλού προπονητή να παίζει καταλυτικό ρόλο.

Όπως τονίζει ο κόουτς της Νάπολι, η γυναίκα του είναι αυτή η οποία παίρνει τις αποφάσεις για τον ίδιο και για το μέλλον του. Όταν είχε αποχωρήσει από το Μιλάνο, η Μπόκα Τζούνιορς τον είχε πλησιάσει για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο Γκατούζο ήταν θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο η σύζυγος του είχε διαφορετική άποψη.

«Δεν είναι μυστικό, πάντα θαύμαζα την Μπόκα Τζούνιορς. Ήμουν τυχερός που την έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν στο International Cup και σε φιλικό αγώνα στη Γερμανία. Ήμουν κοντά το 2012, όμως η γυναίκα μου παίρνει τις αποφάσεις και δεν με άφησε να πάρω μεταγραφή στην Αργεντινή. Τα παιδιά μας βρίσκονταν σε μικρή ηλικία και οι οικογενειακές συνθήκες δεν τον επέτρεψαν».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Η γυναίκα μου δεν με άφησε να πάω στην Μπόκα Τζούνιορς!» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερντογάν: «Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη «νότια» Κύπρο»

Ερντογάν: «Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη «νότια» Κύπρο»

«Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη νότια Κύπρο», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ερωτηθείς σε σχέση με δήλωση, σύμφωνα με τους Τούρκους δημοσιογράφους, του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ότι θα τον προσκαλούσε να επισκεφθεί την Κυπριακή Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ. Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε ακόμη τη στήριξή του σε λύση "δυο κρατών" στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE