ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σενάριο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών όλο το 2020 στην Ιταλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σενάριο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών όλο το 2020 στην Ιταλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η κατάσταση στην Ιταλία εξαιτίας του κορωνοϊού είναι ιδιαίτερα δύσκολη και δεν αποκλείεται όλοι οι αγώνες εντός του 2020 να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

Ένα “εφιαλτικό” σενάριο για τον ιταλικό αθλητισμό είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή (12/4). Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τανκρέντι Παλμέρι στα προσεχή νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση της χώρας, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί κι η απόφαση για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών όλων των αναμετρήσεων εντός του 2020.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η κατάσταση στη γειτονική χώρα είναι πάρα πολύ δύσκολη και κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα καταφέρει να επανέλθει σε μία κανονικότητα. Ωστόσο, προφανώς για λόγους ασφαλείας, φαντάζει δύσκολο να δούμε αγώνες με την παρουσία κόσμου πριν από τον Ιανουάριο του 2021.

Μάλιστα, ο Παλμέρι επανήλθε με νέο tweet, υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό τη συγκεκριμένη τακτική να ακολουθήσουν κι άλλες χώρες που έχουν πληγεί σημαντικά από τον κορονοϊό. Θυμίζουμε πως οι ιταλικές ομάδες δεν αναμένεται να επιστρέψουν σε προπονήσεις πριν από το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε κι αν θα συνεχιστεί η Serie A, ανεξάρτητα αν θέληση των περισσότερων ομάδων είναι να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν.

Πηγή: Sport24.gr

The post Σενάριο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών όλο το 2020 στην Ιταλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 79χρονος Μιχαλάκης Γεωργίου που παρασύρθηκε από οδηγό ενώ διασταύρωνε

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη

Power of Love: Προκλητικός και πάλι ο Πελετιέ - «Όταν η γυναίκα κλαίει μπροστά σου το κάνει για να σε χειραγωγήσει»



Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Η τελευταία πράξη της αποστολής της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ φαίνεται ότι γράφτηκε στο Λονδίνο κατά τη συνάντηση που είχε η κα Ολγκίν με τον Ερσίν Τατάρ, η οποία σύμφωνα με κύκλους γύρω από τον κατοχικό ηγέτη είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top