Σχολίασε την περίπτωση Ροναλντίνιο: «Είναι χαζός, όχι εγκληματίας!»

Σχολίασε την περίπτωση Ροναλντίνιο: «Είναι χαζός, όχι εγκληματίας!»

 

Ο σπουδαίος Αργεντινός άσος του παρελθόντος με άρθρο του στην ισπανική εφημερίδα «El Pais» σχολιάζει την πρόσφατη… περιπέτεια του «Ρόνι», ο οποίος έμεινε ένα μήνα στη φυλακή επειδή προσπάθησε να ταξιδέψει στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο.

«Ο Ροναλντίνιο έμεινε μερικές εβδομάδες στη φυλακή. Αν όλοι οι εγκληματίες ήταν σαν τον Ροναλντίνιο, τότε όλος ο κόσμος θα έπρεπε να είναι στην φυλακή. Είναι άλλο θέμα να είσαι ‘χαζός’, όπως ήταν η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο δικηγόρος του, και άλλο να είσαι εγκληματίας.

Όπως συμβαίνει με τόσους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, για αυτόν η ζωή είναι πάντα γιορτή. Το μοναδικό μέρος που ο Ροναλντίνιο έκανε την ανατροπή και συμπεριφερόταν διαφορετικά ήταν το γήπεδο» σχολίασε ο Βαλντάνο στο άρθρο του με τίτλο: «Αφήστε τον Ροναλντίνιο στην ησυχία του».

Πηγή: Sdna.gr

The post Σχολίασε την περίπτωση Ροναλντίνιο: «Είναι χαζός, όχι εγκληματίας!» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!