ΕΛΛΑΔΑ: 98 πλέον οι νεκροί - Όλες οι πληροφορίες

ΕΛΛΑΔΑ: 98 πλέον οι νεκροί - Όλες οι πληροφορίες

Δύο ακόμη άνδρες προστέθηκαν στον κατάλογο των θυμάτων που έχουν καταλήξει λόγω κορονοϊού στην Ελλάδα. Και οι δύο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ το οποίο έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο αποκλειστικά για κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν ηλικίας περίπου 85 ετών και έναν ακόμη 87χρονο που είχε εισαχθεί σε ΜΕΘ με υποκείμενα νοσήματα. Οι δύο άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες πέθαναν το βράδυ του Σαββάτου (11/04) και συνολικά πλέον οι νεκροί φτάνουν τους 98.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Κυριακής (12/04) έγινε γνωστό ότι ένας 60χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη αλλά και δύο άνδρες παρόμοιας ηλικίας που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Σωτηρία στην Αθήνα είχαν επίσης χάσει τη μάχη με τον ιό.

Κατά την ενημέρωση του Σαββάτου 11/4, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε συνολικό αριθμό κρουσμάτων στα 2.081 καθώς και 3 καταγεγραμμένους θανάτους, φτάνοντας μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου στους 93. Οι 26 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, με την αναλογία να διαμορφώνεται τώρα σε 26 και 72 αντίστοιχα.

Από news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE