ΚΥΠΡΟΣ: Φοβάται για τη ζωή της γυναίκας του 22χρονου καταζητούμενου η Αστυνομία – Σε καταφύγιο

ΚΥΠΡΟΣ: Φοβάται για τη ζωή της γυναίκας του 22χρονου καταζητούμενου η Αστυνομία – Σε καταφύγιο

Σε ενέργεια πρόληψης υπό το φόβο κι άλλου εγκλήματος προέβη η Αστυνομία, στο πλαίσιο χειρισμού της υπόθεσης φόνου 20χρονου Σύρου στη Χλώρακα.

Συγκεκριμένα η αστυνομική δύναμη έχει λόγους να πιστεύει πως ο 22χρονος φερόμενος δράστης του άγριου φονικού, πιθανόν να στραφεί κι εναντίον της γυναίκας του.

Γι΄ αυτό σε συνεργασία με τις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας έχουν κάνει διευθετήσεις ώστε η γυναίκα να μεταβεί σε καταφύγιο για να φιλοξενηθεί. Ως γνωστόν, με τον όρο "καταφύγιο", προσδιορίζεται ένας ειδικός χώρος όπου διαμένουν γυναίκες ή παιδιά που έχουν βιώσει ακραίες συνθήκες.

Να θυμίσουμε ότι όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 20χρονος φέρεται να διατηρούσε παράνομο δεσμό με τη σύζυγο του 22χρονου που καταζητείται και φέρεται να τον σκότωσε με μαχαίρι.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE