ΔΙΕΘΝΗ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μίτσελ;

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μίτσελ;

«Ο Μίτσελ είναι ένας θρύλος και έχει πολλές συμπάθειες στο Μπερναμπέου

Ο Ιταλός προπονητής έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσει στο τέλος της φετινής σεζόν. Θα μείνει ή όχι στους Μαδριλένους ο Κάρλο Αντσελότι;

Ο ίδιος έχει υποστηρίξει επανελλειμένα ότι δεν σκέφεται να φύγει πριν από το καλοκαίρι του 2016, αλλά όσο διαψεύδει την αποχώρησή του, τόσο φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Αγλλία, ενδεχομένως στη Μάντσεστερ Σίτι. Στην Ισπανία τα σχετικά δημοσιεύματα είναι συνεχή και σύμφωνα με την εφημερίδα «AS» υπάρχει ήδη έτοιμη λίστα με τους πέντε υποψήφιους αντικαταστάτες του: Ζιντάν, Λεβ, Κλοπ, Μπενίτεθ και... Μίτσελ.

«Ο Μίτσελ είναι ένας θρύλος και έχει πολλές συμπάθειες στο Μπερναμπέου. Δεν έχει ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν απολύθηκε από τον Ολυμπιακό. Θα έχει την απόλυτη στήριξη των οπαδών» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «AS», το οποίο παραθέτει και τις επιτυχίες του πρώην τεχνικού των «ερυθρολεύκων» στην ποδοσφαιρική και προπονητική καριέρα του, την οποία ξεκίνησε στις ακαδημίες της Ρεάλ. Φαβορί, βέβαια, εξακολουθεί να παραμένει ο Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς είναι ο αγαπημένος του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει εμπειρία.

Ο 42χρονος Γάλλος πέρυση ήταν βοηθός του Αντσελότι και φέτος κάθεται στον πάγκο της δεύτερης ομάδας. O Γιούργκεν Κλοπ μπήκε στη λίστα μετά την ανακοίνωση ότι θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ και το όνομά του θα «παίξει» αν δεν υπάρξει σφήνα από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία «κυνηγά» και τον Αντσελότι.

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Νάπολι και στην Ιταλία θεωρούν απίθανο να αλλάξουν τα δεδομένα και να παραμείνει στον πάγκο. Έχει την υποστήριξη του γενικού διευθυντή της «βασίλισσας», Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ. Όσον αφορά τον Γιοακίμ Λεβ, αν και ανανέωσε με την εθνική ομάδα της Γερμανίας μέχρι το 2018, στη Μαδρίτη δεν τον ξεχνούν, ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να εργαστεί στην Ισπανία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top