Καταγγέλει και η ΕPIC τον βανδαλισμό τηλεπικοινωνιακών υποδομών της Cyta

Καταγγέλει και η ΕPIC τον βανδαλισμό τηλεπικοινωνιακών υποδομών της Cyta

Η Epic καταγγέλλει τον βανδαλισμό τηλεπικοινωνιακών υποδομών της Cyta από αγνώστους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας ότι μια τέτοια ενέργεια, πέρα από κακόβουλο έγκλημα, στρέφεται εναντίον των πολιτών καθώς διαταράσσει τη ζωτική ανάγκη τους για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Στην ανακοίνωση σημειώνει ότι τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών σήμερα είναι αναγκαία για τη λειτουργία των νοσοκομείων και του συστήματος υγείας και εξυπηρετούν τους χιλιάδες εργαζόμενους που προσπαθούν να δουλέψουν από το σπίτι, τις επιχειρήσεις που παραμένουν ανοικτές για να προμηθεύουν τα βασικά αγαθά. Επίσης διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν τα παιδιά από το σπίτι καθώς και επιτρέπουν στην κυπριακή οικογένεια να επικοινωνεί με τα απομονωμένα αγαπημένα της πρόσωπα, να ενημερώνεται και να ψυχαγωγείται στις δύσκολες μέρες του περιορισμού.

«Παρακαλούμε όλους να βοηθήσουν ώστε να απομονωθούν όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες ενέργειες με αφορμή ανυπόστατες φήμες χωρίς κανένα λογικό ή επιστημονικό έρεισμα», αναφέρει η EPIC και καλεί όσους διαπιστώνουν οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές να το αναφέρουν στις αρμόδιες αρχές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE