Η προσπάθεια και το σενάριο για επανέναρξη προπονήσεων τον Μαϊο και για ποδόσφαιρο τον Ιούνιο

Η προσπάθεια και το σενάριο για επανέναρξη προπονήσεων τον Μαϊο και για ποδόσφαιρο τον Ιούνιο

Εν αναμονή των επόμενων κυβερνητικών αποφάσεων βρίσκονται οι ομάδες και ενώ παραμένει το σενάριο για προσπάθεια για έναρξη προπονήσεων μες στον Μαϊο και για ποδόσφαιρο τον Ιούνιο.

Εξακολουθούμε να διανύουμε ένα διάστημα απόλυτης παύσης ως προς την ενεργό δράση.

Ένα διάστημα όπου οι ομάδες μέχρι τα τέλη Απριλίου θα έχουν συμπληρώσει σχεδόν 50 ημέρες χωρίς κανονικές προπονήσεις.

Άπαντες βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής αναφορικά με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης. Σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει τίποτα το οριστικό ή το δεδομένο.

Όμως, μία εκδοχή που συνεχίζει να υπάρχει είναι για προσπάθεια του restart προπονήσεων των παικτών στις αρχές Μαϊου και για ποδόσφαιρο μες στον Ιούνιο.

Εξάλλου, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα έχει όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι με τη Γουλβς μες στον Ιούλιο.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Η προσπάθεια και το σενάριο για επανέναρξη προπονήσεων τον Μαϊο και για ποδόσφαιρο τον Ιούνιο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE