ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 217 οι καταγγελίες της Αστυνομίας - Πρωτιά σε Λεμεσό και Λάρνακα

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 217 οι καταγγελίες της Αστυνομίας - Πρωτιά σε Λεμεσό και Λάρνακα

Σε συνολικά 217 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη η Αστυνομία, παγκύπρια το τελευταίο 24ωρο, για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων διακινήσεων.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι καταγγελίες ήταν αποτέλεσμα των 12.092 ελέγχων για εφαρμογή του διατάγματος που πραγματοποίησε παγκύπρια η Αστυνομία από τις 6.00 το πρωί της 12ης Απριλίου μέχρι τις 6.00 σήμερα Δευτέρα (13/04) το πρωί.

Κατά επαρχία, στην Λευκωσία έγιναν 3.131 έλεγχοι σε οδηγούς και πεζούς και υπήρξαν 32 καταγγελίες, στη Λεμεσό έγιναν 2.471 έλεγχοι και 60 καταγγελίες, στη Λάρνακα έγιναν 1.793 έλεγχοι και 53 καταγγελίες, στην Πάφο έγιναν 2.347 έλεγχοι και 21 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο έγιναν 941 έλεγχοι και 29 καταγγελίες και στη Μόρφου έγιναν 391 έλεγχοι και 6 καταγγελίες.

Επιπλέον, έγιναν 975 έλεγχοι από την Τροχαία Αρχηγείου, η οποία προέβη σε 10 καταγγελίες. Έγιναν 43 έλεγχοι από ΜΜΑΔ , η οποία προέβη σε 6 καταγγελίες.

Ανέφερε, επίσης, ότι από τους ελέγχους υποστατικών έγιναν από τις 6.00 το πρωί της 12ης Απριλίου μέχρι τις 6.00 σήμερα το πρωί 1.756 έλεγχοι και υπήρξαν 9 καταγγελίες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE