ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: 22χρονος έκανε 6 παραβάσεις του διατάγματος -Έκανε ράλι με φιμέ γυαλιά και σπορ αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: 22χρονος έκανε 6 παραβάσεις του διατάγματος -Έκανε ράλι με φιμέ γυαλιά και σπορ αυτοκίνητο

Παράγινε το κακό με 22χρονο στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία της πόλης προχώρησε στη σύλληψή του εντός του Σαββατοκύριακου, με την Τροχαία Λεμεσού να καταχωρεί άμεσα υπόθεση σε βάρος του.

Ο εν λόγω νεαρός παραβίασε έξι συνολικά φορές το διάταγμα που αφορά τον περιορισμό στις διακινήσεις, καθώς όποτε η Αστυνομία του έκανε σήμα για να σταματήσει, αυτός διέφευγε.

Οδηγούσε σπορ αυτοκίνητο με φιμέ γυαλιά, χωρίς να φέρει αριθμούς εγγραφής κι αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα κατάφερνε να διαφεύγει.

Εννοείται ότι εκτός από το διάταγμα προχώρησε σε σωρεία άλλων παραβάσεων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν από τις 05/04 μέχρι και τις 12/04, σε περίοδο μιας εβδομάδας.


Τελικά πιάστηκε στη φάκα τη νύχτα του Σαββάτου (11/04) προς ξημερώματα Κυριακής (12/04).

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε γίνει γνωστό κατά πόσον το δικαστήριο θα αποφάσιζε την κράτησή του ως υποδίκου.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE