ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ για παίκτη με πέρασμα από μεγάλη Κυπριακή ομάδα – Κατηγορείται για ξυλοδαρμό και… αλκοόλ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ για παίκτη με πέρασμα από μεγάλη Κυπριακή ομάδα – Κατηγορείται για ξυλοδαρμό και… αλκοόλ

Δημοσιεύματα στη Ρουμανία εδώ και μερικές ώρες αναφέρονται σε σκάνδαλο που εμπλέκεται ο παίκτης με πέρασμα από τον Απόλλωνα (2016-2017), Πάουλο Βινίσιους.

Ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για υπόθεση ξυλοδαρμού και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο Βινίσιους επιτέθηκε και κτύπησε τη σύζυγο του.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας της Ρουμανίας αναφέρει:

«Στις 11 Απριλίου του τρέχοντος έτους, γύρω στις 2:40, οι αστυνομικοί του τμήματος 3 της Αστυνομίας του Κλουτζ-Ναπόκα ενημερώθηκαν για το γεγονός ότι σε ένα διαμέρισμα ενός κτιρίου που βρίσκεται στην περιοχή της γειτονιάς Γκεόργκεϊν γινόταν καυγάς. Στη σκηνή, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια 34χρονη γυναίκα που ανέφερε ότι το βράδυ, μετά από αψιμαχίες που υπήρξαν μεταξύ αυτής και του συζύγου της, της επιτέθηκε και την κακοποίησε σωματικά.

Η γυναίκα να μεταφέρθηκε σε ιατρική μονάδα, προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη. Η γυναίκα αρνήθηκε να προχωρήσει σε καταγγελία. Η αστυνομία δεν βρήκε επί τόπου τον 35χρονο άνδρα, γι ‘αυτό και προχώρησε στην αναζήτηση του, ο οποίος εντοπίστηκε στην οδό Detunata στην πόλη Cluj-Napoca, και του έγινε έλεγχος άλκοτεστ , με περιεκτικότητα αλκοόλης μεγαλύτερη από 0,30. mg / l καθαρή αλκοόλη στον εκπνεόμενο αέρα, και του κατασχέθηκε η άδεια οδήγησης.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν αυτεπαγγέλτως για τη διάπραξη του εγκλήματος οικογενειακής βίας, κάτι τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα».

Πατήστε εδώ για να δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας prosport.ro

The post ΣΚΑΝΔΑΛΟ για παίκτη με πέρασμα από μεγάλη Κυπριακή ομάδα – Κατηγορείται για ξυλοδαρμό και… αλκοόλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top