Ενίσχυση της οικονομίας μέσω της ψήφισης του νομοσχεδίου για κρατικές εγγυήσεις, λέει ο ΔΗΣΥ

Ενίσχυση της οικονομίας μέσω της ψήφισης του νομοσχεδίου για κρατικές εγγυήσεις, λέει ο ΔΗΣΥ

Είναι μέσα από την εμπέδωση κλίματος ενότητας και συνεργασίας που θα βγούμε νικητές και από αυτή την κρίση ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου,σημειώνοντας ότι η ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της οικονομίας θα προέλθει μέσα και από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις κρατικές εγγυήσεις.


«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε σήμερα τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για τις εξελίξεις που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα. Τόσο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας όσο και στο επίπεδο της οικονομίας», είπε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
 
Όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, είπε, «είναι μέσα από την εμπέδωση κλίματος ενότητας και συνεργασίας, που θα βγούμε νικητές και από αυτή την κρίση παρά τις δυσκολίες που έχουμε ενώπιόν μας».  
 
«Αυτή η θετική προσέγγιση είναι το ζητούμενο και για την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της οικονομία μας που θα προέλθει όπως επιτάσσει η πολιτική ορθότητα, μέσα και από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις κρατικές εγγυήσεις», σημείωσε ο ίδιος καταληκτικά.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE